Studeni 13, 2013 5212

Započela rekonstrukcija: Vodice dobivaju modernu ribarnicu i tržnicu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Vodice će konačno dobiti modernu tržnicu i ribarnicu sa hladnjačom. Naime, jučer jer započeta najavljena rekonstrukcija Vodičke tržnice. Izvođač radova je tvrtka iz Šibenika Ran d.o.o.

Ovo je konačna faza koja obuhvaća uređenje partera na tržnici sa svim svim instalacijama , brušenje, poliranje postojećih stolova i ponovno njihovo postavljanje.

Postavit će se i nova rasvjeta, nadstrešnica nad tržnicom. U sklopu tih radova uredit će se i područje od ulice Ante Poljička do Obale Juričev Ive Cote tako da će to zajedno sa parkom biti jedna uređena cjelina - kazao je Marko Lugović, pročelnik odjela za komunalno-vodni sustav Grada Vodica

Također, u sklopu tržnice bit će izgrađena i moderna ribarnica zatvorenog tipa sa pripadajućim hladnjačama i ostalom opremom.

Svu potrebnu opremu za ribarnicu i tržnicu u potpunosti će financirati tvrtka Leć d.o.o. - kazao je direktor Leća d.o.o., Stanko Birin

trznica1

Ukupna vrijednost cijele investicije je oko 3.700.000 kn od a od tog iznosa tvrta Leć d.o.o. sudjeluje sa milijun kuna a ostatak iznosa financira Grad Vodice.
Rok završetka svih radova je 3 mjeseca (ne ubrajajući Novogodišnje i Božićne blagdane).

{datsopic:4652 left}{datsopic:4653 left}{datsopic:4654 left}{datsopic:4655 left}

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg