Prosinac 03, 2013 4220

Božićno novogodišnji program u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

I ovogodišnji prosinac rezerviran je za prigodne božićne i novogodišnje programe.

Program započinje u nedjelju 22.12. prigodnim koncertom Vodičke glazbe u Kulturnom centru Vodice.

Sutradan, 23.12. u župnoj Crkvi sv. Križa održat će se tradicionalni "Klapski Božić" na kojem će osim domaćina, klape "Oršulice" nastupiti klape "Kaleralga", "Bibinje", "Luna", "Karmel" i "Cima"

Na Stipanju, 26.12. u župnoj Crkvi sv. Križa nastupit će pjevački zbor "Lira" sa svojim tradicionalnim Božićnim koncertom.

Na kraju još jedne uspješne turističke godine, TZ grada Vodica organizira tradicionalni koncert Božić na moru koji će se održati 28.12. u Kulturnom centru a na kojem će nastupiti:
- Đani Stipaničev
- Nera Gojanović i Gordana Pavić
- Klapa Bunari
- Klapa Skradinke

Doček Nove godine u Vodicama

Još uvijek ne znate gdje proslaviti Novu 2014. godinu? Donosimo vam program dočeka Nove godine koji se organizira u Vodicama.

Doček na otvorenom
I ove godine Gradska uprava Vodica i Pučko otvoreno učilište organiziraju doček Nove godine na Rudini. Prvi će Novu dočekati mališani za koje program počinje na Staru godinu već u 16 sati uz igre, ples i gosta iznenađenja. Svečani novogodišnji program nastavlja se u 21 sat, a za dobru zabavu i veselo raspoloženje pobrinut će se tamburaši iz Osijeka Džentlmeni.

Hotel Olympia
Za zabavni dio novogodišnje večeri pobrinut će se popularni Jole.
Ponuda uključuje razne pakete od 29.12. do 02.01 a svi uz smještaj sadrže: svečanu večeru i doček Nove godine uz šampanjac, reprizu dočeka Nove godine, raznovrsni animacijski program za djecu koji uključuje i doček dječje nove godine.
Sve pojedinosti možete naći na linku http://www.olympiavodice.hr/?clanak=posebne-ponude&title=doek-nove-godine-u-hotelu-olympia&id=12&lang=hrHotel Punta
Uz tradicionalno vrhunsku zabavu te originalno osmišljenu novogodišnju noć Hotel Punta poziva vas na nezaboravan Doček Nove 2014.
Ne zaboravite, lijepi snovi iz hotela Punta se ostvaruju!
Sve detalje možete pronaći na internet stranici: www.hotelivodice.hr

 

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg