Listopad 24, 2015 7026

Rođendanska plovidba pruge 505

Vapore Tijat sritan ti 60. rođendan !

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Rođendanska fešta vapora Tijat krenula je od jutarnjih sati polaskom broda s gata Vruje u Šibeniku.

Prepun brod putnika uz pjesmu i zabavu zajedno sa Šibenskom glazbom uputio se prema Zlarinu gdje je dočekan uz tortu i prigodni program KUD-a "Koralj"

U veselom tonu plovidba je nastavljena prema Prvić Luci a to veselje i oduševljenje nastavilo se i dalje prema Prvić Šepurini gdje je sa istim žarom dočekan.

Završna fešta ovog jedinstvenog u svijetu rođendanskog slavlja održala se u Vodicama gdje je brod zajedno za mnoštvom brodica doplovio u vodičku luku.

Na prepunoj rivi dočekali su ga mnogobrojni mještani zajedno sa Vodičkom glazbom koji su Tijatu pjesmom zaželjeli sretan rođenan a milenijski fotograf Šime Strikoman ovjekovječio je ovaj događaj milenijskom fotografijom u obliku broda Tijat ispred stare škole u Vodicama.

A što reći na kraju nego hvala mu na dugogodišnjoj sigurnoj i dobroj vožnji. Tijat je u srcu mnogih generacija, a nadamo se da će i tako ostati bez obzira dali ide slijedeću godinu u zasluženu mirovinu ili će i dalje ploviti nekom rutom.

Spomenimo kako ovog slavlja ne bi bilo da nije bilo entuzijasta i zaljubljenika u Tijat iz cijele grupe "Tijat u srcu" a posebno Roberta Udiljaka, Ivane Beban, Saše Jurata i Šime Strikomana.

Foto/Video: Infovodice & Ivan Ivičin (video gore, fotogalerija dolje)

 

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 25 Listopad 2015 19:14
djelomob1.jpg