11 Pro 2013
  1655

Planovi za turističku 2014. godinu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svi 2014 21:05

Održana je Skupština turističke zajednice grada Vodica na kojoj je direktorica ureda Anita Franin Pečarica podnijela izvješće o protekloj vrlo uspješnoj turističkoj sezoni te je predložen i usvojen financijski plan za 2014. godinu.

Proračun za slijedeću godinu sastavljen je na bazi planiranog blagog porasta dolazaka i noćenja gostiju. Naime, u prvih devet mjeseci ove godine zabilježen je povećan broj dolazaka i noćenja, osobito u privatnom smještaju koji je, zahvaljujući provedenoj legalizaciji objekata i mogućnosti dobivanja privremenog rješenja, zabilježio i porast broja ležaja.
Do listopada Vodice su ostvarile 1.055.557 noćenja čime je premašen ukupni broj noćenja ostvaren prošle rekordne godine.

Isplanirani su i događaji koji će uveseljavati i zabavljati vodičke goste: od CMC festivala, jazz festivala, klapskih večeri do tradicionalne Vodičke fešte i tradicijskih običaja. Novost je festival kojeg zajednički organiziraju Pučko otvoreno učilište Vodice i Turistička zajednica, Bakanalije - festival starorimskog plesa, pjesme , hrane i pića koji će se u rujnu održavati na prostoru arheološkog lokaliteta Velika Mrdakovica, a smislovno će biti povezan s berbom grožđa.

U pripremi je reprint, pomalo izmijenjene brošure kulturnog turizma jer će u novom izdanju svoje mjesto u njoj naći Memorijalni centar Faust Vrančić i arheološki živi park Velika Mrdakovica.
Planira se i dotisak image brošure, izrada nove dopunjene biciklističke karte i njene mobilne verzije, te informatora.

Također s Pučkim otvorenim učilištem Vodice, osmišljen je i novi projekt Put bunja koji je kandidiran na sredstva Ministarstva turizma.

Kako bi se za Vodice čulo što dalje, ugovorene su promotivne kampanje javnog i privatnog sektora koje uključuju hotele, agencije, sustav HTZ-a i avio prijevoznike ( Atlas, Scandjet, Germanwings ...), te dodatne samostalne kampanje.

Isplanirani su i programi sajamskih nastupa, posebnih prezentacija, promotivnih road-show prezentacija, sve u koordinaciji sa Županijskom turističkom zajednicom.

Ne treba zaboraviti ni online oglašavanje, jer moderna vremena donose nove navike ljudi i sve je više turista koji se odlučuju za neku destinaciju nakon mnogo sati surfanja po internetu, uspoređivanja cijena, ponude i kvalitete usluge.

Širenjem svoje turističke ponude te raznolikim zabavnim programom, Vodice, po svemu sudeći, ostaju u vrhu jadranskih destinacija.

Vijest prenesena sa web stranica Grada Vodica - www.grad-vodice.hr

djelomid1.jpg


Najnovije
 • Nakon bure i kiše konačno ugrijalo, mnogi su osvježenje potražili uz more
  Information
  Podijeli
  Information

  Nakon bure i kiše konačno ugrijalo, mnogi su osvježenje potražili uz more

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close