Siječanj 14, 2014 3110

Oglašavanje proizvoda i usluga na Internetu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

online-edukacija
TZ grada Vodica
u suradnji s Privrednom bankom Zagreb i tvrtkom Google organizira radionicu Oglašavanje proizvoda i usluga na Internetu.
Predavači su Google treneri – vrhunski praktičari iz turističkog segmenta, a primjeri isključivo iz turističke djelatnosti. Radionica je namijenjena privatnim iznajmljivačima i drugim fizičkim i pravnim osobama koje obavljaju turističku i ugostiteljsku djelatnost.

KONCEPCIJA RADIONICA
- ponašanje turističkih klijenata na Internetu (što i kako traže, što im je bitno, a što sporedno, kako iznajmljivači mogu samostalno vidjeti što i kako se pretražuje)
- što je to dobra Internet stranica, a što su loša rješenja, kako kvalitetno povezati Internet oglašavanje i poslovanje na terenu
- pomoć u izradi stranica i unapređenju Internet oglašavanja
- svi sudionici radionice će dobiti kupon za oglašavanje na Google AdWords, kojim na svojih 100 kn dobivaju još 400 kn
- kako se mogu mjeriti učinci svojih ulaganja u Internet oglašavanje te kako upravljati ponudom i potražnjom
- što trebaju i kako oglašavati oni koji nude smještaj, a što i kako oglašavati oni koji nude usluge na destinaciji (organizatori izleta, škole ronjenja, restorani, lokalna prodaja usluga i proizvoda)

U sklopu radionice Privredna banka Zagreb d.d. će predstaviti nove mogućnosti kreditiranja za subjekte u turizmu.

Radionica će se održati u četvrtak, 13.02.2014. u prostoru Gradske vijećnice u Vodicama, Ive Čače 8, s početkom u 18:00 sati. Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na radionici tako da ispunjenu prijavnicu pošalju na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili fax 442-111 najkasnije do 31.01.2014.

Prijavnicu preuzmite OVDJE

Tags
Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg