Prosinac 02, 2015 4701 Arhiv Infovodice / Božić na Poljani 2014

Božić na Poljani: Božićni sajam, puno dobre glazbe i domaća spiza

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Humanitarna udruga Daj 5 od srca u suradnji sa Gradom Vodice te gradskim udrugama ove godine organizirat će humanitarno-zabavni program "Božić na Poljani" u vremenu od 20. do 23. prosinca.

Prošlogodišnji "Božić na poljani" imao je pozitivan odjek u javnosti. Stupili smo u kontakt sa vodičkim udrugama koje su i ove godine pristale da sudjeluju ovogodišnjoj Božićnoj priči. - kazao nam je Danijel Ferara, predsjednik Humanitarne udruge Daj 5 od srca

Tako će nas i ove uveseljavati pjevački zbor Lira, klapa Bunari, klapa Godimenti, klapa Oršulice i nezaobilazna Vodička Glazba te Vodičke mažoretkinje, a ova događanja će pratiti i ponuda jela dobivenih od LD Sokol, Vodičkih Perlica, ŠRK Mali Porat i članovi MK Okit".

Tu će biti i nezaobilazna Zimska soba u kojoj će se organizirati dječje radionice a bit će i organiziran Božićni sajam na kojem će se na jednom mjestu moći kupiti prigodni božićni pokloni, suveniri i rukotvorine.

Zato, ovim putem pozivamo sve građane Vodica i okolice da dođu i dožive „Božić na Poljani". Biti će veselo, raznovrsno i za svakog po nešto. - zaključio je na kraju Danijel Ferara

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 03 Prosinac 2015 22:18
djelomob1.jpg