06 Ožu 2014
  1895

U humanitarnoj akciji "Sve za našu dicu" prikupljena sredstva za kupnju dva neurofeedback uređaja

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svi 2014 21:05

Dobre vijesti stižu iz vodičke humanitarne udruge Daj 5 od srca. U humanitarnoj akciji koju je prošli mjesec pokrenuo Marino Jabuka iz Tribunja, u suradnji s vodičkom udrugom 'Daj pet od srca', prikupljeno je dovoljno novčanih sredstava za kupnju dva neurofeedback uređaja. Tako će pored Centra za odgoj i obrazovanje Šubićevac u Šibeniku, drugi uređaj biti doniran Udruzi invalida sv. Bartolomej u Kninu.

neurofeedback

Akcija je svoj vrhunac imala velikim humanitarnim danom koji se održao u subotu 22.02., a donacije gradova, građana i poslovnih subjekata nastavili su pristizati i u danima nakon toga.

-Ovim putem želimo se zahvaliti svim donatorima kako fizičkim osobama tako i pravnim što su prepoznali potrebu za takvim uređajem, i što su se odazvali u tako velikom broju. Uplate su dolazile sa raznih strana, od uprava županije, gradova i općina do velikih i malih firmi i obrta, te građana naše županije i okolnih.

Još jednom zahvala MK Okitu, ŠRK Mali porat, STK Zaton, MNK Heroji 2007, HNK 5. zborno područje-veterani, MNK Team, MNK Reful iz Rijeke, ribarska zadruga Adria Tribunj i HDS ZAMP-u koji su pomogli u organizacijma.

Sveukupno je prikupljeno cca 130.000 Kn, a zahvaljujući pregovoru sa dobavljačem koji nam je odobrio popust, ova sredstva su nam bila dostatna za nabavu dva uređaja i obuku tri osobe za rad sa istim. Edukacija djelatnica za rad sa uređajem počinje 18. ožujka, a isporuka uređaja će biti krajem mjeseca -kazao je za portal Infovodice Danijel Ferara, predsjednik humanitarne udruge Daj 5 od srca

djelomid1.jpg


Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close