Ožujak 11, 2014 3369

Video: Nepredviđeni problemi prouzrokovali produženje planiranog roka završetka izgradnje tržnice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon što je prošle godine započela rekonstrukcija Vodičke tržnice i ribarnice, došlo je do prekida radova zbog podignute dvije žalbe građevinsko-trgovačkog društva Vodice d.o.o., vlasnika Ante Duvnjaka. Pozitivnim rješenjima Županijskog suda u Šibeniku i Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, radovi su nastavljeni u siječnju ove godine.

Međutim, kako je cijelo područje tržnice na nasipu a u zadnje vrijeme bile su učestale jake oborine, došlo je do propadanja nosivosti temeljnog tla, pa su radovi nažalost opet morali biti privremeno obustavljeni.

Stručnim mjerenjem koje je obavljeno jučer utvrđeno je da je tlo postiglo svoju nosivost , i radovi mogu biti nastavljeni normalno.

Izgradnja vodičke tržnice bila je i temom današnjeg aktualnog sata sjednice Gradskog vijeća a što je još na tu temu odgovorio pročelnik Marko Lugović, koji je planirani rok završetka izgradnje tržnice i koje je prijelazno rješenje ako tržnica ne bude završena do planiranog roka pogledajte u video zapisu gore.

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg