Siječanj 28, 2016 3750

"Pokreni se" 28. svibnja u Vodicama pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nacionalni projekt "Pokreni se" započinje četvrtu sezonu sa ciljem da postigne 100 posto aktivnu Hrvatsku. No, stvarnost je zastrašujuća. Gotovo 92 posto mladih uopće ne vježba. Upravo će ova tema otvoriti ovogodišnji početak projekta koji se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović.

Tim kineziologa koji će dati sve od sebe da cilj ostvare čine Ivan Antunović, Anja Bijelić, Lukrecija Dragić i Marin Ivančić, dok će kroz projekt voditi Renata Sopek i Darija Mikulandra.

Nova sezona predstavlja trening snage s vlastitim opterećenjem, sve kreće iz Krapine, a nastavlja se u Slavonskom Brodu 26. ožujka, Vodicama 28. svibnja, Splitu 18. lipnja, Dubrovniku 4. srpnja, Zadru 23. srpnja te u Zagrebu 10. rujna u sklopu Europskog tjedna sporta.

U četvrtoj sezoni projekt Pokreni se, pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, predstavlja korake koji će nam poboljšati zdravstveni i tjelesni status. Partneri i pokrovitelji projekta trud vježbača nagradit će poklonima koji će im pomoći u vježbanju i higijeni. HEP majice, NIVEA prostirke za vježbanje i poklon paket proizvoda za njegu tijela, Mg Mivela voda Vašeg srca, Kotanyi začini te magazini Men's Health, Lijepa i Aktivna, Cro LIFE očekuju vježbače.

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 28 Siječanj 2016 11:34
djelomob1.jpg