Travanj 07, 2014 2908

Humanitarna udruga Daj 5 od srca nastavlja suradnju sa Lidl-om

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Humanitarna udruga ''Daj 5 od srca'' je od strane tvrtke ''LIDL'' bila pozvana u Zagreb na prezentaciju njihovog donacijskog programa zaposlenika pod nazivom ''Više za zajednicu'' koja je održana u Smaragdnoj dvorani Hotela ''Esplanada''. Udrugu su predstavljali Predsjednik Danijel Ferara, Dopredsjednik Zoran Mijat i Predsjednik Nadzornog Odbora Danijel Lasan Zorobabel.

lidl

Na prezentaciji je predstavljena monografija Lidlova humanitarnog projekta provedenog u 2013. godini u kojoj su 84 Lidlove trgovine širom Lijepe naše, imale priliku pružiti ruku svojoj lokalnoj zajednici i svojim doprinosom pomoći onima kojima je to potrebito. Među navedenim projektima je i Lidlova donacija Humanitarnoj udruzi ''Daj 5 od srca'' Vodice u hrani i kućnim potrepštinama u visini 5.000,00 Kn.

Tijekom same prezentacije predstavnici Udruge su potvrdili i produbili suradnju s trgovačkim lancem ''LIDL'', a ujedno su uspostavili i direktan kontakt s predstavnicima ''SOS Dječje selo Lekenik'' g-đama Višnja Tuškan Krupić i Ljiljana Varga, te dogovorili nastavak suradnje.

Nadalje u proteklom periodu Odlukom Upravnog odbora Udruge uplaćena su i finacijska sredstva za jednokratnu novčanu pomoć teškooboljeloj djeci trogodišnjoj Niki S. iz Zatona i trinaestogodišnjoj Mihaeli G. Iz Vodica u iznosu od po 7.000.00 Kn.

Tijekom ovog ili idućeg tjedna biti će i službena predaja nabavljenih ''Neurofeedback'' uređaja Centru za odgoj ''Šubićevac'' i Udruzi invalida ''Sveti Bartolomej'' iz Knina, o čemu ćemo Vas pravovremeno izvijestiti.

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg