Veljača 12, 2016 3514

Pismo potpore UHBDDR-a domicilnim stanovnicima, vlasnicima brodica u vodičkoj marini

Potpisivanje peticije protiv povećanja cijene veza u ACI Marini za domicilno stanovništvo Potpisivanje peticije protiv povećanja cijene veza u ACI Marini za domicilno stanovništvo
Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Tko smo mi Vodičani. Zar živimo na trudima tuđih generacija, zar nisu ovaj komadić obale nasipavali i uređivali naši očevi, didovi i pradidi. Tko je samodoprinosima izdvajao nama od usta i gradio infrastrukturu u ovome gradu. A najvažnije pitanje je: Tko je krvlju obranio ovaj komadić obale?

Dali je moguće da država otima obalu svojoj djeci i poklanja nekoj tkz. Državnoj firmi a za koju se, pretpostavljamo, traži ozbiljan kupac. Tko to želi otet našu prošlost? I prodavat našu obalu.

Dali je netko pitao građane ili gradsku upravu što misii o produžavanju koncesije ACI Marini u Vodicama? Nije nitko.

Mi u načelu jesmo za uređivanje obalnog pojasa, ali ne na način da se šikanira domicilni stanovnik, te da ga se peterostrukim povećavanjem cijene korištenja veza za brodicu doslovno pokušava izbaciti sa tog djela obale.

Imati brodicu u Vodicama prosječnom stanovniku nije luksuz, već sredstvo za život. Smatramo da zakoni i pravilnici nisu sveto pismo te se mogu mijenjati i prilagođavati građanima u pozitivnom smislu.

Ovim putem dajemo otvorenu podršku našim sugrađanima, i uvjereni smo da će tkz. Stručne službe pronaći kompromisno rješenje za ovaj tekući problem, te da se građani Vodica neće morati ponovno patiti i okupljati da bi sačuvali svoje korijene.

UHBDDR - Boban Vodice
Hrvatskih Boraca 34
22211 Vodice
11.02. 2016.
PREDSJEDNIK Danijel Lasan Zorobabel

Poslijednja izmjena dana Petak, 12 Veljača 2016 10:41
djelomob1.jpg