Travanj 30, 2014 3418

Plutonsi ponovo u akciji: Snimljen Poskok 2

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon poduže pauze, vodički Plutonsi su ponovo u akciji. Naime, tijekom travnja u Vodicama, Tribunju i Šibeniku snimali su nastavak „mega" popularnog filma iz 2010. godine Poskok:alarm za Corbru 11.

poskok2

Ovih dana snimljena je zadnja klapa filma, pa tim povodom napravili smo mali razgovor sa CEO Plutons-a Tomislavom Dugandžić.

Dosta je vremena prošlo od Vašeg zadnjeg filmića, zašto ste izabrali baš Poskok-a?

Da eto, dosta je prošlo vremena od zadnjeg pravog snimanja, Mislim da smo oduvijek htjeli snimiti još jedan zadnji Poskok ali prije toga smo htjeli malo proširiti horizonte čisto da ne budemo poznati samo kao ekipa koja radi parodiju na Cobru 11. Sad nakon što smo snimili hrpu drugih filmova, mislim da je vrijeme da se napravi još jedan Poskok, ne nužno zadnji.

Koji su novi glumci u filmu?

Ovoga puta nam se povećala ekipa, od novih glumaca tu su: Niko Belamarić, Sanja Kulušić, Luka Šprljan, Dario Radin Mačukat, Stjepan Kupreškić i Dinko Šindija.

Koliki je "budžet" filma, kad se očekuje premijera?

Hah, ako ćemo brojati samo novce potrošene na kavu i kekse koje smo jeli tijekom snimanja onda je mali budžet, ali treba se uzeti u obzir da je ovaj puta pravi budžet profesionalna oprema s kojom je sniman film.
Zasad imamo siguran datum 21.5.2014. u Gradskoj knjižnici u Šibeniku, ali bi htjeli napraviti jedno prikazivanje prije u Vodicama u Kulturnom centru. Uskoro ćemo objaviti to na našem pageu.

Poskoku 2 želimo „velik broj gledanja" na youtubeu a do tada uživajte u behind the scene fotografijama i u videu zadnjeg Poskoka snimljenog prije 4 godine

{jlex-jlex}poskok!folio!flickr!72157644392682966{/jlex}

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg