Svibanj 05, 2014 3683

Udruzi invalida sv. Bartolomej iz Knina i Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac službeno uručeni neurofeedback uređaji

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Udruga invalida sv. Bartolomej iz Knina i Centar za odgoj i obrazovanje Šubićevac dobili su danas vrijednu donaciju – neurofeedback uređaj koji će pomoći u terapiji s djecom koja imaju različite smetnje.
Humanitarnu akciju početkom ove godine pokrenula je udruga Daj pet od srca iz Vodica u suradnji sa mnogobrojnim udrugama i klubovima iz naše županije i okolnih.
Po završetku akcije skupljeno je dovoljno novca za kupnju dva uređaja. Jedan je dobio Centar za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju Šubićevac, a drugi kninska udruga invalida sv. Bartolomej.

donacija-neuro1

Činjenica da na području naše županije postoje dva neurofeedback uređaja, a u cijeloj Hrvatskoj ih je sedam, znači da smo pri samom vrhu po opremljenosti ovim modernim, praktičnim i vrlo učinkovitim uređajem – kažu iz udruge sv. Bartolomej.

I u Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac ne kriju zadovoljstvo doniranim uređajem.
Zahvaljujući ovoj humanitarnoj akciji, Centar je dobio vrijedan uređaj koji ima odlične učinke u rješavanju simptoma raznih neuroloških poremećaja – kazala je Branka Bego, voditeljica centra

Primopredaji uređaja pored udruge Daj 5 od srca, prisustvovali su predstavnici klubova koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji a to su ŠRK Mali Porat, MK Okit, STK Zaton i MNK Heroji 2007.
Na kraju primopredaje terapeutkinja Marijana Gladović prisutnima je prezentirala rad neurofeedback uređaja.

Video primopredaje neurofeedback uređaja i prezentaciju rada istog pogledajte ispod

{jlex-jlex}primopredajaneurofeedback!folio!flickr!72157644530860575{/jlex}

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg