31 Svi 2016
  2522

Kakav je trenutan status ambulante?

Vodička ambulanta zahtjeva dodatna ulaganja radi poboljšanja zdravstvene zaštite

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Utorak, 31 Svi 2016 17:24

Postojeća ambulanta u Vodicama i sadašnje stanje zdravstvene zaštite u Vodicama nije na nivou kako bi se očekivalo za turistički grad Vodice – rekla je vijećnica SDP-a Marija Alfirev na današnjem aktualnom satu sjednice GV-a. Tim povodom upitala je gradonačelnicu Vodica kakav je trenutan status naše ambulante i hoće li se dodatno ulagati u nju?

 - Što se tiče ambulante, moram kazati da trenutno vodimo sudski spor. Imovinsko pravni odnosi još uvijek nisu riješeni to znači da grad Vodice još nije vlasnik ni objekta ni zemljišta na kojem je ambulanta, tako da za sada ne možemo ulaziti u veće i kvalitetnije investicije.

- Trenutno se vrše radovi na uređenju fasade, čiji je investitor županijski Dom zdravlja, a mi ćemo do početka turističke sezone intervenirati onoliko koliko možemo u prostore u kojima će funkcionirati hitna medicinska služba. Sve dok se ne riješe imovinsko pravni odnosi na tom području ni grad Vodice ni županijski Dom zdravlja ne može više ulagati u obnovu ili nadogradnju ambulante - rekla je gradonačelnica Vodica, Branka Juričev Martinčev

- Za kvalitetan rad Hitne medicinske pomoći tijekom cijele godine, mišljenja sam da bi bilo primjerenije da trenutna lokacija ambulante bude samo za liječnike obiteljske medicine, a hitnu medicinu prebaciti i izgraditi za to novi objekat na prostoru gdje se nalazi vatrogasna postrojba jer od tamo je kvalitetniji izlaz i povezanost s bolnicom.

- Ako sve ostane u ovom planu, nastojat ćemo uskoro napraviti projektnu dokumentaciju za rekonstrukciju vatrogasnog doma u kojem bi se našli i prostori za hitnu medicinu – kazala je na kraju Branka Juričev Martinčev

djelomid1.jpg


Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close