Studeni 13, 2016 5833 Facebook/Privatni album

Nakon dva tjedna stigla isprika izvođača radova zbog nezgode na šetnici zapadne gradske plaže

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Na adresu Povjerenstva za nadzor investicija Grada Vodica pristiglo je pismo odgovornosti i isprike od strane firme Sarađen koja je izvodila radove na plaži gdje je prije dva tjedna 11-godišnji sin Šimuna Jakovljevića doživio nezgodu.

 

Podsjetimo, vozeći biciklu po noći plažom od Ville Marijane do Plave plaže 11-godišnjak upao je u neoznačeni otvoreni raskopani šaht i zadobio na svu sreću lakše ozljede. Uzrujan i ljutit na izvođače radova koji nisu zaštitili gradilište, otac Šimun napisao je oštru objavu na Facebooku koja je pokrenula raspravu, izazvala reakciju i ogorčenje ostalih građana.

Na objavu Šimuna reagirao je Danijel Lasan Zorobabel, predsjednik Gradskog vijeća i predsjednik Povjerenstva za nadzor investicija Grada Vodica te nedugo nakon nezgode zatražio direktnu odgovornost nadzornika gradilišta koji je bio dužan osigurati opasne zone.

Službenu ispriku izvođača radova, tvrtke Sarađen pročitajte ispod

Poštovani,

Dana 16.02.2016.g. sa Vodovodom i odvodnjom d.o.o. Šibenik, potpisali smo ugovor o izgradnji energetskog objekta uz crpnu stanicu Vodice 1 i sanaciji postojećih loše izvedenih kanalizacijskih okana, na potezu od ulaza na Plavu plažu do crpne stanice Vodice 1 (Vila Marjana).

Određeni dio radova na sanaciji okana izvodili su naši podizvođači.

Obzirom da sanacija okana zahtjeva odrđeno vrijeme, dogodilo se to da su znakovi upozorenja na radove tijekom vremena sa strane Vile Marjane nestali.

Uništena, (ukradena) signalizacija u navedenom slučaju nije bila obnovljena, što je dužnost izvođača radova, ljudskim propustom ovaj put to nije učinjeno.

Uz sve navedeno poklopilo se i to da javna rasvjeta nije radila.

Zbog pretrpljenog šoka ovim putem ispričavam se obitelji dječaka, u ime izvođača radova kao i svoje osobno ime.

za Sarađen d.o.o.
Branimir Marić dipl.ing.građ.

Tags
Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 13 Studeni 2016 21:34
djelomob1.jpg