Siječanj 20, 2017 4881

Herfordska ulica otvara se u ožujku ove godine

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Herfordska ulica, jedna od najfrekventnijih ulica u Vodicama gdje se nalazi najviše kafića, trgovina, suvenirnica, mjenjačnica i drugih turističkih objekata bit će otvorena početkom ožujka ove godine. Aneksnom ugovora s Minigradnjom rok završetka radova je 10. ožujka ove godine.

Rekonstrukcija ulice koja je započela prije godinu dana zaustavljena je zbog ulaska u turističku sezonu. Nakon turističke sezone radovi trebali biti nastavljeni, međutim skup razloga utjecali su na tijek i zastoj radova od dogovora s Hrvatskim vodama vezanim za rješavanje oborinskih voda unutar obuhvata gradilišta, do dodatnih radova zbog pripreme za II fazu radova.

P1320562_Custom.JPG

- Sad je konačno odlučeno da se pripremi sve za drugu fazu radova. To znači da se rekonstruira kompletna infrastruktura koja je zatečena, a to se odnosi na vodne instalacije, fekalnu odvodnju, oborinsku odvodnju, struju, telekomunikacije. Uredit će se pod te opločiti sa tehno beton pločama dimenzija 2X1 m. Također je odlučeno da se u ovoj fazi ne izvode stupovi jer bi stršili u prostoru do odluke o nastavku radova II faze i izvedbi greda i svoda nad šetnicom ali će se izvesti njihovi temelji. - rekao nam je pročelnik Marko Lugović

Druga faza radova u Herfordskoj ulici nastavit će se kad gradski vijećnici proračunom osiguraju potrebna sredstava.

Poslijednja izmjena dana Subota, 21 Siječanj 2017 22:21
djelomob1.jpg