Svibanj 05, 2017 5270 Foto iz zraka

U utrku za gradonačelnika Vodica četiri kandidata, za Gradsko vijeće pet kandidacijskih lista

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Jučer je bio zadnji dan za predaju kandidacijskih lista za lokalne izbore. U Gradsko izborno povjerenstvo pristiglo je četiri liste za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika, dok je za Gradsko vijeće pristiglo pet lista.

 

21. svibnja birat će se 15 vijećnika Gradskog vijeća i to iz redova: HDZ-a čija je nositeljica Branka Juričev Martinčev, koalicije HSS-a – HSU-a nositelja Marina Mikšića, MOSTA NL nositelja Ivice Ledenka, Kandidacijske liste grupe birača (Lista našeg mista) nositeljice Sanje Radin Mačukat i koalicije SDP-HNS-LD čija je nositeljica Sunčica Grubelić.

Za čelne ljude Grada Vodica, odnosno gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika predane su četiri liste i to: Sanja Radin Mačukat za gradonačelnika i Goran Mačukat za zamjenika gradonačelnika kao kandidati grupe birača (Lista našeg mista), Oriana Šprljan Perković za gradonačelnika i Grozdana Juričev Šprljan za zamjenika gradonačelnika kao kandidati grupe birača, Nelka Tomić za gradonačelnika i Stipe Bosotin za zamjenika gradonačelnika kao kandidati HDZ-a i Marko Udovičić za gradonačelnika i Sunčica Grubelić za zamjenika gradonačelnika kao kandidati koalicije SDP-HNS-LD

Poslijednja izmjena dana Petak, 05 Svibanj 2017 13:09
djelomob1.jpg