Srpanj 14, 2017 5347 FB privatni album

Zoltan Kabok "okomio" se na komunalne redare Vodica: Radite li išta ili ste svi zaglavili na koncertima u Haciendi pa vam se teško probuditi u 7 sati ujutro?

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Posljednjih nekoliko turističkih sezona prisutan je trend rezerviranja plažnih mjesta ostavljanjem ručnika preko noći. Kako bi to spriječio, prije tri godine Grad Vodice je na plaži od Autokampa Imperial do kraja Srime postavio table s natpisom "Zabranjeno je ostavljanje osobnih stvari na plaži preko noći i rano ujutro, a u svrhu rezervacije sunčališnih mjesta. U suprotnom će biti oduzeto od strane komunalnog redarstva".

 

Na spomenuti problem osvrnuo se poznati novinar HRT-a, Vodičanin Zoltan Kabok koji se ovog mjeseca odmara u Vodicama. Na svom facebook profilu postavio je fotografije praznih ručnika i ležajki na plaži Srima uz riječi :
Radite li išta komunalni redari Grada Vodica? Ili ste svi zaglavili na koncertima Bobana Rajovića i Milice Todorović u Haciendi pa vam se teško probuditi u 7 sati ujutro?

Screenshot-2017-07-14-16.15.jpg

Kontaktirali smo komunalno redarstvo Vodice, evo što su nam odgovorili

- Kada smo postavljali ove table prije tri godine nije nam bio cilj da goste tjeramo i kažnjavamo, već samo da im damo poruku da to što rade nije u redu. Mjere su urodile plodom, pritužbi gostiju na ostavljanje ručnika je manje, a manje su i potrebe za intervencijom gradskih službenika. - rekao nam je Blagodar Španja, komunalni redar.

- Prije pet dana na tom području smo išli u kontrolu iz 22 sata i zatekli smo jako malo ručnika koje smo pokupili i pohranili u skladišnom prostoru u Doćinama.

- Ono što je Zoltan Kabok fotografirao jutros u 7 sati, teško je utvrditi jeli je gost rezervirao prostor ručnikom ili se kupa u moru, otišao u svoj apartman na doručak, otišao kupiti cigarete ili išao u obližnji caffe bar popiti kavu i zato bi bilo bi neprimjereno da u jutarnjim satima mičemo ručnike. Takve akcije radimo iza 22 sata, zaključio je Blagodar Španja

Poslijednja izmjena dana Subota, 15 Srpanj 2017 00:20
djelomob1.jpg