Srpanj 28, 2017 7095

Povodom onečišćenja vode u vodovodnoj mreži Prvićke ulice

Gradonačelnica Vodica Nelka Tomić izražava žaljenje zbog nastale situacije

Gradonačelnica Vodica Nelka Tomić izražava žaljenje zbog nastale situacije Foto: Arhiva Infovodice
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Gradonačelnica Vodica dr. Nelka Tomić, povodom onečišćenja vode u vodovodnoj mreži Prvićke ulice u Vodicama dala je priopćenje u kojem izražava svoje najdublje žaljenje što je do toga došlo te se kao čelnik Grada Vodica i u svoje osobno ime, ispričava stanovnicima i gostima koji borave u domaćinstvima koja su proteklih nekoliko dana bila bez tekuće vode.

 

Biti bez vode u srcu turističke sezone, na visokim temperaturama, nije lako, stoga se gradonačelnica Tomić zahvaljuje građanima i turistima na strpljenju i razumijevanju.

Vodovod i odvodnja Šibenik d.o.o. uspjela je sanirati kvar i ukloniti štetu te od jutros sva kućanstva imaju vodu. Ona je za higijenske potrebe dok se njezina konzumacija ne preporuča prije nego li prođu 72 sata koja su potrebna Sanitarnoj inspekciji da analizira uzorke i donese konačni sud o njenoj kakvoći.

Sretna što radi zdravstvenih tegoba nitko nije morao zatražiti medicinsku pomoć te što su i turisti shvatili situaciju i niti jedan gost nije želio napustiti svoj smještaj, Gradonačelnica se najiskrenije ispričava stalnim i privremenim stanovnicima Prvićke na neugodnostima, neudobnosti i poteškoćama izazvanim onečišćenjem. - objavljeno je na službenim stranicama Grada Vodica

Poslijednja izmjena dana Petak, 28 Srpanj 2017 15:01
djelomob1.jpg