Kolovoz 02, 2017 3110

SUTRA OD 21 h

Za srimarsku feštu zabavljat će nas Godimenti te Mile Perkov i Johnny Walkersi!

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Srimarska fešta središnje je događanje Srimarskog lita, a održat će se u četvrtak, 3.kolovoza s početkom u 21 h. Na Trgu Srime za dobar štimung zaduženi su popularni domaći Godimenti te Mile Perkov i Johnny Walkersi.

 

Sutra će sve prisutne mještane i furešte u samom centru ovog malog mjesta rasplesati popularna vodička klapa Godimenti koja uvijek garantira odličan štimung te vječni romantičar i zabavljač Mile Perkov i njegovi prateći Johnny Walkers. Pod motom 'Samo živo i što bi naši prijatelji rekli samo pozitivno' ovi će sastavi pružiti zabavu svima koji se sutra nađu u Srimi jer su pripremili listu za staro i mlado, od domaćih i stranih hitova, bilo novijih ili onih starijih.

Uz iće i piće, zabavite se uz samu srimarsku rivu!

Podsjećamo, sutra će biti zatvoren dio ceste u centru Srime iza podne do 2 h, a promet će biti preusmjeren.

Srimarska fešta glavni je dio manifestacije Srimarskog lita, svega tri kilometra od središta Vodica, a do kraja kolovoza u pripremi su još tri događanja:

- Top Show Cabaret Band održat će svoj koncert 8. kolovoza s početkom u 21 h. Peteročlani vokalno-instrumentalni ansambl postoji i djeluje od 1981. Na njihovom repertoaru nalaze se brojni naslovi, za svakoga ponešto: od domaćeg rocka, evergreena, rocka, latino, kao i najnovijih hitova.

- 16. kolovoza rezerviran je za kantautorsku večer sa Šibenčaninom Josipom Bašićem i prijateljima koji će ljetnu srimarsku noć začiniti autorskim pjesmama i poetskim tekstovima.

- Čast završnice ove manifestacije pripala je starim, ali i mladim balotarima. 17. kolovoza, uz roštilj, ribu, vinu i glazbu, s početkom u 21 h održat će se tradicionalni balotaški turnir.

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 02 Kolovoz 2017 13:56
djelomob1.jpg