Kolovoz 04, 2017 5585

ZA SVAKOGA PO NEŠTO

Rock poslastice na ovogodišnjoj fešti: Opća Opasnost, Diogen i Spectrum

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Četvrti dan u kolovozu rezerviran je za najveseliju noć ljeta u Vodicama. Tradicionalna pučka fešta u našem mistu desetljećima je jedna od najposjećenih u Dalmaciji. Udruži se cilo 'selo', pjesma odjekuje iz svih kafića, restorana, s trgova, rive i parapeta, a iz svakog kantuna navire staro i mlado.


„Ove smo godine željeli pružiti ponešto za svaku generaciju i dati malo više prostora domaćim 'snagama', a svoje će koncerte održati band Spectrum, Diogen i Opća Opasnost. Nastupit će još Vodičke mažoretkinje, Vodička glazba, Trio gušt, Godimenti", najavila je Anita Franin Pečarica, direktorica TZ grada Vodica.

Spectrum je mladi vodički funk soul jazz band koji će otvoriti program svojim nastupom s početkom u 21h na Obali Vladimira Nazora. Nakon njih, na pozornicu se penje Diogen, bend sastavljen od dva člana legendarne Daleke obale, bubnjara Zoran Ukić i gitarista Jadran Vušković. Uz njih su bas Miro Šoić i pjevač Ivan Bužančić - Buža.

Ponoć je rezervirana za veliki vatromet s Torcidinom bakljadom koja će osvijeliti cijelu rivu te nastavak zabave s popularnim rockerima iz Opće Opasnosti i njihovim baladama, ali i hard – rock hitovima.

Neka nam svima fešta ostane u lijepom sjećanju te prođe u miru i veselju: domaći oboružajte se strpljenjem, nek vam smješak na licu ostane i kada upadnete u neprobojnu gužvu, nazdravimo svi nek je doživimo još godina sto, no ipak podsjećamo mlade - visoke temperature i velike količine alkohola nikada nisu dobra kombinacija.

Poslijednja izmjena dana Petak, 04 Kolovoz 2017 12:29
djelomob1.jpg