Lipanj 15, 2018 2834 Šibenik meteo

Za vikend stabilno uz buru

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Umjerena bura nastavila je puhati i protekle noći pa je jutros uz pritjecanje nešto svježijeg zraka osjet bio da je dosta hladnije u odnosu na prethodna jutra iako noćne i jutarnje temperature zraka nisu se bitnije snizile.

 

Ipak dnevne su niže u odnosu na prethodne dane pa se u ovim trenucima uz dosta sunčanog vremena kreću tek od 20 na sjeveru do 24°C uz obalu.

U nastavku dana očekuje se djelomice do pretežno sunčano vrijeme uz umjerenu buru i temperature zraka koje će se kretati od 19 do 26°C.

I sutra se očekuje djelomice do pretežno sunčano vrijeme uz slabu do umjerenu buru, prema otvorenom moru sjeverozapadnjak. Temperature zraka će biti u laganom porastu i kretati se od 19 do 27°C. 

Nedjelja će donijeti slabljenje bure i okretanje vjetra uz obalu na sjeverozapadne smjerove. Od sredine dana u zaleđu, osobito na širem borajskom području i jugu županije mogući su jači dnevni razvoji naoblake uz pljuskove i grmljavinu koji se mogu proširiti i do obale, slično kao jučer na marinskom području. Temperature zraka će se kretati od 20 do 28°C.

Poslijednja izmjena dana Petak, 15 Lipanj 2018 13:03
djelomob1.jpg