Listopad 05, 2018 3018 Šibenik meteo

Za vikend kiša i neverini

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Greben anticiklone nad Jadranom slabi, a ciklona nad srednjim i južnim Sredozemljem ponovno se produbljuje i približava našem području gdje jutros prevladava vedro vrijeme uz slabo jugo i temperature zraka od 19 do 26°C.

U nastavku dana sa juga će postupno doći do porasta naoblake, a prema večeri lokalno se očekuju pljuskovi i neverini. Puhati će slabo do umjereno jugo uz temperature zraka od 18 do 26°C.
Sutra pretežno oblačno i promjenljivo uz česte pljuskove i neverine. Puhati će slabo do umjereno jugo uz temperature zraka od 17 do 19°C.
I u nedjelju će prevladavati promjenljivo vrijeme uz povremene pljuskove i neverine. Puhati će slabo do umjereno jugo, a temperature zraka će se kretati od 17 do 21°C.
Ciklona koja nam je početkom tjedna donijela pogoršanje vremena tijekom vikenda će se vratiti u naše krajeve gdje anticiklonalno polje polako slabi. Uz pretežno oblačno vrijeme lokalno se očekuju izraženiji neverini i obilnije oborine zbog čega je Meteoalarm izdao niz vremenskih upozorenja.

djelomob1.jpg