Studeni 02, 2018 2258 Šibenik meteo

Kad će zahladiti?: Vikend donosi izmjene sunčanih i oblačnih perioda uz iznadprosječne temperature zraka

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Prostrana ciklona sa zapadnog i srednjeg Sredozemlja pruža dolinu prema Jadranu gdje jutros prevladava oblačno vrijeme uz slabu povremenu kišu i pljuskove. Prema mjerenjima AMP udruge Šibenik meteo tijekom noći i jutra izmjerene su slabe oborine, u prosjeku od pola do 5 litara kiše po metru četvornome. Uz slabo jugo temperature zraka se kreću od 18 do 20°C.

Nastavak dana donijeti će nam slične vremenske prilike pa se uz pretežno oblačno vrijeme očekuje povremena slaba kiša i pljuskovi, na moru i neverini. Puhati će slabo jugo uz temperature zraka od 18 do 21°C.

I za vikend nas očekuju slične vremenske prilike uz djelomice do pretežno oblačno vrijeme i temperature zraka koje će se kretati od 17 do 24°C.

Sutra tijekom dana puhati će slab vjetar promjenljivih smjerova, noću slaba bura. U nedjelju u noći slaba bura, a od sredine dana vjetar će ponovno okrenuti na slabo jugo.

Vikend će donijeti uz česte izmjene sunčanih i oblačnih perioda iznadprosječne temperature zraka koje će lokalno dosegnuti za mjesec studeni gotovo ljetnih 25°C

Poslijednja izmjena dana Petak, 02 Studeni 2018 12:51
djelomob1.jpg