Veljača 25, 2019 3239 Šibenik meteo

Nakon olujne bure, evo kakvo nas vrijeme očekuje ovaj tjedan

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Uz djelomice do pretežno sunčano vrijeme i temperature zraka od 6 do 10°C u nastavku dana bura će dodatno oslabiti na umjerenu. Sutra slične vremenske prilike pa uz izmjene sunčanih i oblačnih perioda puhati će slaba do umjerena bura, uz obalu i na moru sjeverozapadnjak. Temperature zraka u postupnom porastu i kretati će se od 3 do 14°C.

U srijedu će bura i tramontana ponovno pojačati na umjereno jaku, a uz izmjene sunčanih i oblačnih perioda temperature zraka neznatno će se sniziti i kretati se od 6 do 12°C.

Četvrtak će donijeti pretežno sunčano vrijeme, a uz slab vjetar promjenljivih smjerova temperature zraka će se kretati od 3 do 14°C.

Petak će donijeti okretanje vjetra na slabe južne i istočne smjerove sve kao uvod u malo promjenljivije vrijeme koje će nastupiti u prvom dijelu vikenda. Uz izmjene sunčanih i oblačnih perioda lokalno se tijekom subote očekuju slabi pljuskovi dok u nedjelju ponovno stabilnije i sunčanije. Nakon slabog juga u petak od sredine subote i u nedjelju vjetar će ponovno okrenuti na slabe do umjerene sjeverne smjerove. Temperature zraka u odnosu na prethodne dane neće se bitnije mijenjati i kretati će se od 5 do 15°C.

Pred nama je stabilan tjedan, a uz manje pogoršanje u prvom dijelu vikenda kad lokalno može biti slabe kiše prevladavati će djelomice do pretežno sunčano i suho vrijeme.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 25 Veljača 2019 11:27
djelomob1.jpg