Travanj 05, 2019 2081 Šibenik meteo

U sunčanom vremenu uživajte u petak i subotu, u nedjelju novo pogoršanje s kišom

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Frontalni poremećaj koji je rano jutros prešao preko naših krajeva donio je uz kišu lokalno i obilnije pljuskove, na moru i slabu grmljavinu. Prema mjerenjima AMP na području županije palo je u prosjeku od 10 do 35 litara kiše po metru četvornome. Jako jugo koje puhalo do ranih jutarnjih sati prolazom fronte okrenulo je uz osvježenje na umjeren zapadnjak i sjeverozapadnjak. Trenutno na našem području prevladava djelomice do pretežno oblačno vrijeme, a uz slab vjetar promjenjivih smjerova temperature zraka se kreću od 9 do 14°C.


Prolazom frontalnog poremećaja i njegovim odmicanjem od naših krajeva vrijeme će se u nastavku dana i sutra prolazno stabilizirati, a u nedjelju dolazak novog frontalnog poremećaja donijeti će pogoršanje vremena.

U nastavku dana djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, a prema večeri na jugu županije uz prolazni porast naoblake lokalno može biti slabih pljuskova. Uz slab vjetar promjenljivih smjerova temperature zraka kretati će se od 9 do 14°C.

Sutra djelomice do pretežno sunčano vrijeme, a na krajnjem sjeveru županije uz nešto više oblaka lokalno može biti slabih pljuskova. Uz slab vjetar jugozapadnih i zapadnih smjerova temperature zraka kretati će se od 8 do 16°C.

Novi frontalni poremećaj u nedjelju donijeti će pretežno oblačno vrijeme i slabu kišu, a uz slab vjetar jugozapadnih smjerova temperature zraka kretati će se od 12 do 15°C.
Poslijednja izmjena dana Petak, 05 Travanj 2019 14:59
djelomob1.jpg