Travanj 19, 2019 2013 Šibenik meteo

Pred nama je pretežno sunčan i ugodno topao produljeni blagdanski vikend

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Uskršnji i produljeni vikend većim dijelom donijeti će nam stabilne vremenske prilike koje će tek djelomično biti narušene jačanjem juga i povećanjem prvenstveno visoke i prozirne naoblake u drugom dijelu nedjelje i osobito tijekom ponedjeljka.


U nastavku dana i sutra pretežno sunčano, a u zaleđu od sredine dana slab razvoj dnevne naoblake. Uz slab sjeverozapadnjak i zapadnjak uz obalu, u zaleđu slabu buru, temperature zraka kretati će se od 10 do 22°C.

Prvi dio nedjelje donijeti će također pretežno sunčano vrijeme, a u drugom dijelu dana sa mora će doći do postupnog porasta visoke i prozirne naoblake. Zapuhati će slabo jugo uz temperature zraka od 10 do 20°C.

Ponedjeljak će donijeti djelomice sunčano i suho vrijeme uz uglavnom visoku naoblaku. Jugo će nastaviti jačati i do kraja dana na otvorenom moru na udare puhati će i umjereno jako. Temperature zraka neće se bitnije mjenjati u odnosu na prethodne dane i kretati će se od 10 do 20°C.

Dakle pred nama je pretežno sunčan i ugodno topao produljeni blagdanski vikend kojeg će približavanje pogoršanja vremena koje nam stiže u utorak neznatno narušiti u drugom dijelu nedjelje i u ponedjeljak.
djelomob1.jpg