15 Stu 2019
  1994

Za vikend pogoršanje vremena uz kišu, grmljavinske pljuskove i jako jugo

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
0

Nova duboka ciklona sa srednjeg Sredozemlja koja širi dolinu s frontalnim sustavom prema Jadranu u danima vikedna će donijeti izraženiju promjenu vremena koja će biti praćena jakim jugom te lokalno obilnijim oborinama.

Zbog jakog juga koje će na udare na moru puhati iznad 120, a uz obalu i zaleđu 90km/h Meteoalaram je za danas i sutra proglasio crveno, odnosno narančasto vremenske upozorenje.

Jutros na našem području prevladava pretežno oblačno vrijeme uz umjereno, a na moru umjereno jako do jako jugo. Temperature zraka su na cijelom području ujednačene i kreću se od 17 do 19°C.

U nastavku dana prevladavati će slične vremenske prilike uz pretežno oblačno vrijeme i lokalnu povremenu kišu. Uz umjereno jako do jako jugo temperature zraka će biti bez veće promjene.

Sutra uz umjereno jako i jako jugo prevladavati će pretežno oblačno vrijeme uz kišu i grmljavinske pljuskove. Temperature zraka i dalje bez veće promjene u odnosu na prethodne dane.

I veći dio nedjelje donosi nestabilno, pretežno oblačno i promjenljivo vrijeme uz kišu i grmljavinske pljuskove. Jako jugo će od sredine dana slabiti i okretati na oštro i lebić. Jutarnje i dnevne temperature zraka bez promjene dok će večernje biti u manjem padu, odnosno kretati će se od 12 do 18°C.

Dakle pred nama je novo izraženije pogoršanje vremena uz kišu i grmljavinske pljuskove, a oborine lokalno mogu biti i obilnije. Uz olujno jugo ali ne toliko izraženo kao prethodni dana ponovno može doći i do pojave ciklonalne plime.
 

djelomid1.jpg


Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close