Prosinac 06, 2019 2288 Šibenik meteo

Vikend prognoza: Promjenljivo i uz slab vjetar toplije

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Anticiklonalni greben nad Jadranom na kojem jutros uz slab levanat i jugo prevladava oblačno vrijeme polagano slabi, a istodobno oslabljeni frontalni poremećaj se premješta preko južnog dijela dalje na istok.

U takvim okolnostima u nastavku dana prevladavati će oblačno vrijeme uz slabo jugo i temperature zraka od 9 do 14°C. Kiša koja će biti uglavnom slaba očekuje se u predvečernjim i večernjim satima.

Promjenljivo i pretežno oblačno vrijeme uz povremenu slabu kišu prevladavati će i tijekom subote pri ćemu se oborine uglavnom više očekuju prema moru i uz obalu. Jugo će oslabiti pa će tijekom dana puhati slabi vjetrovi promjenljivih smjerova ili će biti tiho. Temperature zraka neće se bitnije mijenjati u odnosu na danas i kretati će se od 8 do 14°C.

Nedjelja nam u zaleđu i dijelu obale donosi djelomice do pretežno sunčano vrijeme, a prema moru uz nešto više naoblake lokalno može biti i slabe kiše. Navečer sa zapada se očekuje postupni porast naoblake, a kasno navečer i u noći na ponedjeljak lokalno može biti i slabe kiše. Kao i u subotu vjetar će biti slab i to pretežno jugozapadnih i zapadnih smjerova, prema večeri slabo jugo. Temperature zraka će biti bez veće promjene i kretati se od 8 do 14°C.

Poslijednja izmjena dana Petak, 06 Prosinac 2019 10:21
djelomob1.jpg