Prosinac 23, 2019 2538 Šibenik meteo

Tjedna prognoza: Stabilizacija vremenskih prilika

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Pretežno oblačno vrijeme prevladavati će do predvečernjih sati kada će se naoblaka raskinuti uz pretežno vedro vrijeme. Uz slab do umjeren vjetar sjevernih i sjeverozapadnih smjerova temperature zraka kretati će se od 8 do 14°C.

Sutra na Badnjak uz slab do umjeren sjeverozapadnjak i temperature zraka od 8 do 14°C prevladavati će pretežno vedro vrijeme. Kasno navečer i u noći na srijedu uz prolazni porast naoblake lokalno može biti slabih pljuskova.

Za Božić će nakon umjereno do pretežno oblačnog prvog dijela noći u kojem može biti slabih pljuskova prevladavati pretežno sunčano vrijeme, a uz slabu do umjerenu buru i sjeverozapadnjak temperature zraka će i dalje biti bez veće promjene.

Djelomice do pretežno sunčano vrijeme prevladavati će do subote, a u nedjelju zbog blizine ciklone ipak nešto više oblaka uz djelomice do pretežno oblačno vrijeme. Bura i sjeverozapadnjak i dalje će dominirati ružom vjetrova, a postupno pritjecanje hladnijeg zraka osjetiti će se i na temperaturama zraka koje će biti u postupnom padu i do kraja vikenda kretati se između 5 i 11°C.

djelomob1.jpg