Siječanj 03, 2020 3297 Šibenik meteo

Vikend prognoza: Nemojte da vas jaka bura omete u obavljanju građanske dužnosti

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon noći u kojoj su se temperature zraka na širem kninskom području spustile do čak -6, u Drnišu -3, a na Brodarici do -1 u nastavku dana očekuje nas pretežno vedro vrijeme uz slab do umjeren vjetar sjeverozapadnih i sjevernih smjerova. Temperature zraka sredinom dana uz obalu će se kretati oko 14, u zaleđu do 12°C.

Kasno navečer i u noći prolazno će doći do porasta visoke i srednje naoblake, a slabe i rijetke kiše može biti lokalno na otvorenom moru. Tijekom dana prevladavati će djelomice do pretežno vedro vrijeme uz slab sjeverozapadnjak i buru koja će kasno navečer pojačati na umjereno jaku. Noćne temperature zraka će biti u laganom porastu dok će se one dnevne neznatno sniziti i kretati se od 6 do 12°C.

U nedjelju će prevladavati djelomice do pretežno sunčano vrijeme uz umjerenu do umjereno jaku buru koja može imati u prvom dijelu dana i jake udare. Zbog pritjecanja hladnijeg zraka temperature zraka dodatno će se sniziti i kretati se od 5 do 10, u zaleđu za dva do tri stupnja niže.

djelomob1.jpg