Veljača 21, 2020 2227 Šibenik meteo

Nema opravdanja da stojite u zatvorenom: Vikend idealan za boravak u prirodi

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Razdoblje stabilnog vremena uz vedro vrijeme i slabe vjetrove sjevernih i sjeverozapadnih smjerova nastavilo se nakon prohladne noći i jutros, a kako oslabljeni frontalni poremećaj koji se približava Jadranu sa sjeverozapada kontinenta neće bitnije utjecati na vrijeme kod nas slične vremenske prilike pratiti će nas i u danima vikenda.

U nastavku dana prevladavati će pretežno vedro vrijeme uz slab vjetar sjevernih i sjeverozpadanih smjerova. Kasno navečer i u noći na subotu na cijelom području će zapuhati umjerena do umjereno jaka bura. Temperature zraka će i dalje za doba godine biti ugodne i kretati se od 7 do 15°C.

Bura će sutra tijekom dana postupno slabiti i okretati na slabe sjeverne i sjeverozapadne smjerove. Uz pretežno vedro vrijeme temperature zraka neće se bitnije mijenjati i kretati će se od jutarnjih 7 do maksimalno dnevnih 14°C.

Nedjelja nam donosi pretežno sunčano vrijeme uz visoku i srednju prozirnu naoblaku, a uz slab vjetar promjenljivih smjerova i temperature zraka koje će se kretati od 7 do 14°C vremenske prilike će biti idealne za boravak na otvorenom.

Dakle pred nama je stabilan i za doba godine ugodno topao vikend. Pojačane bure biti će ove noći nakon čega će vjetar biti uglavnom slab, dok će pretežno vedro vrijeme u nedjelju samo donekle biti narušeno visokom naoblakom.

djelomob1.jpg