Travanj 26, 2018 6404

Reagiranje SDP-a Vodice na slučaj „Petokraka“

Oblik nasada cvijeća stvarno je nebitan – bitni su stvarni problemi s kojima građani grada Vodica muku muče

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Gradski odbor SDP Vodice poslao je priopćenje za medije, a vezano za oblik nasada cvijeća u Vodicama. Priopćenje možete pročitati ispod u cijelosti

 

Danas je u medijima objavljeno nezadovoljstvo djela braniteljske populacije vezano na možebitni oblik nasada cvijeća u Vodicama. Mišljenja smo da su to sve nekakvi „spinovi" koji za cilj imaju otkloniti fokus javnost sa stvarnih problema s kojima građani grada Vodica muku muče.

Smatramo da bi bilo svrsishodnije energiju uložiti na pritiskanje gradske vlasti vezano za kanalizaciju i sustav odvodnje koji je zastao sa svojom realizacijom ili da se organizira prosvjed jer se već godinama naša ACY marina preko ljeta pretvori u upojni bunar pun fekalija, te naši turisti sa gađenjem komentiraju neugodne mirise u centru Vodica koji ih bacaju na povraćanje.

Možda bi zanimljiva tema bila i nepostojanje primjerene sportske dvorane ili recimo izgradnja doma za starije i nemoćne.

Da ne bi stali samo na infrastrukturi možda ne bi bilo loše da se stavi u funkciju Vodiška gospodarska zona, te da se napravi Akcijski plan zapošljavanja mladih van turističke sezone, kako bi stvorili uvjete da se naši sumještani više ne iseljavaju vani iz naših predivnih Vodica.

A oblik nasada cvijeća..., stvarno je nebitan!

Predsjednik GO SDP-a Vodice
Marko Udovičić

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 26 Travanj 2018 19:22
djelomob1.jpg