Svibanj 29, 2018 4000

Punta 2018: Održana vježba provjere osposobljenosti operativnih snaga zaštite i spašavanja

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U organizaciji Grada Vodica, trgovačkog društva Hoteli Vodice d.d. (hotel Punta), JVP Grada Vodica i Državne uprave za zaštitu i spašavanje Područnog ureda Šibenik, a u okviru Godišnjeg plana vježbi u sustavu civilne zaštite danas se održala terenska vježba Civilne zašite "PUNTA 2018".


"Scenarij ove vježbe koja se održava s ciljem provjere osposobljenosti i opremljenosti, te provjere planskih dokumenata i djelovanja operativnih snaga sustava civilne zaštite i ostalih sudionika je požar u hotelu Punta. U vježbi su sudjelovali JVP Vodice, DVD Vodice, JVP Šibenik, DVD Vodice i DVD Pirovac te Crveni Križ Vodice uz potporu kolega iz Crvenog križa Knin, HGSS i Hitna medicinska služba. Nakon vježbe donijet će se zajednički zaključak te ukoliko postoji određeni problem da se on riješi" – zaključio je Ivica Begić, zapovjednik JVP Vodice te na kraju izrazio zadovoljstvo održanom vježbom.

Ovu vježbu su promatrali i predstavnici grada Vodica, gradonačelnica Nelka Tomić i zamjenik gradonačelnice Stipe Bosotin

Poslijednja izmjena dana Utorak, 29 Svibanj 2018 18:00
djelomob1.jpg