Lipanj 09, 2018 3545

U suradnji sa udrugom sv. Bartolomej iz Knina

U vrtiću Tamaris započeo edukacijsko rehabilitacijski program za djecu s posebnim potrebama i njihovim obiteljima

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Prije nekoliko tjedana bilo je riječi o projektu Veliko srce na koji je aplicirao dječji vrtić Tamaris, a kojemu je cilj osigurati stručnu skrb i pomoć djeci sa posebnim potrebama i njihovim obiteljima. Iz vrtića nam zadovoljno javljaju kako je projekt prošao prvu fazu u kojoj su bile provjeravane sve administrativne stavke, a sada kreće u drugu fazu, odnosno provjeru same kvalitete prijavljenog projekta.

No, dok se čekaju rezultati projekta, dječji vrtić u Vodicama, u objektu “Plaža” će započeti provoditi takav program i to već od 11.6. pa sve dok bude i potrebe za istim u suradnji sa udrugom sv. Bartolomeja iz Knina pod nazivom “Rastimo zdravo i sigurno zajedno”.

“Ovaj program namijenjen je djeci s poteškoćama u razvoju predškolskog uzrasta i njihovim obiteljima. Osmišljen je kao model pružanja usluga korisnicima u jačanju njihovih kompetencija”, javljaju iz udruge sv. Bartolomej

Terapija koja će se provoditi u ovom programu je edukacijsko rehabilitacijska, a vodit će ju gospođa Katica Jozinović, edukacijski rehabilitator.

“Jako smo zadovoljni što će se ovakav program početi provoditi i prije nego se očekivalo te da će na ovaj način djeca sa poteškoćama u razvoju i njihove obitelji dobiti potrebnu potporu i skrb”, izjavila je Tina Valerija Storić, ravnateljica dječjeg vrtića Tamaris.

Tina Storić (6).JPGRavnateljica Tina Storić

Poslijednja izmjena dana Subota, 09 Lipanj 2018 12:06
djelomob1.jpg