Lipanj 18, 2018 3891

Uz nazočnost mnogobrojnih članova: Održana Izvještajna polugodišnja sjednica Udruge umirovljenika Grada Vodica

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Udruga umirovljenika Grada Vodica održala je Izvještajnu polugodišnju Sjednicu Skupštine Udruge umirovljenika Grada Vodica, u Moto klubu „Okit" u Vodicama, 16. lipnja 2018.godine.

Uz nazočnost svojih mnogobrojnih članova, na Sjednici je analiziran rad u proteklih 6 mjeseci i prezentiran plan aktivnosti do kraja godine, a istaknuto je da je Udruga učinila iskorak u organizacijskom smislu, te se zahvalila strukturama Grada Vodica, istaknutim pojedincima koji su svojim nesebičnim radom i zalaganjem unaprijedili uvjete rada UU GV, a posebno se zahvalila vodstvu Udruge te članovima Izvršnog i Nadzornog odbora na samoprijegornom radu, velikim osobnim odricanjima, a sve na dobrobit Udruge i njenih članova.

Svi umirovljenici su bili zadovoljni novim rukovodstvom, izletima jednodnevnim i višednevnim a pogotovo izletom u Rim, Vatikan, Pompeji i Napulj, toplicama u Fojnicama i ostalim druženjima.

Prezentiran je plan za drugu polovicu godine gdje su u planu različiti izleti i druženja slični kao u prvom dijelu godine sa drugim destinacijama.

Iznesen je financijski plan koji je pozitivan. Na druženju i proslavi 20 god rada udruge prisutni su bili bivši i sadašnji odbor.

Nakon ručka slijedila je neizostavna zabava