Rujan 07, 2018 5995 Facebook privatni profil

Sugrađanka Biba Bastić treba našu pomoć, prijeti joj amputacija obje noge

Ocjeni sadržaj
(4 glasova)

U Facebook grupi Vodičanke i Vodičani jučer je upućena molba za pomoć za kupnju uređaja za poboljšanje cirkulacije za našu sugrađanku Bibu Bastić kojoj prijeti amputacija nogu.

 

- Divnoj osobi koja je uvijek imala lipu rič, post i cviće za svakoga danas prijeti amputacija noge. Bakterija joj je napala noge u kojima nema cirkulacije te joj je hitno potreban aparat koji poboljšava krvotok. Molimo vas sve koji mogu da pomognu bilo kojim iznosom da dođe do tog aparata koji za nju život znači, stoji u njihovoj objavi.

Naime, aparat koji bi joj poboljšao zdravlje košta za nju nedostižnih 2000 eura. Protekla je dva dana sa svojim suprugom provela po doktorima gdje joj je priopćeno kakva opasnost joj prijeti.

- Uskoro bi moglo doći do gangrene, a onda do amputacije nogu. Upravo se spremamo doktorici opće prakse odnijeti sve te nalaze i da Bibi očisti dekubitus koji se pojavio na kralježnici, a on je sad najopasniji. Dubok je s mnogo sekreta i lako bi mogao doći do kosti, onda nam je sve gotovo…, kazao nam je Bibin suprug, Milorad Juričev Tabakin.

Kazao je i da se pokrenula prava mala lavina… Zahvaljuje udruzi Daj pet od srca te svima koji su ih kontakrirali od invalidskih udruga iz Šibenika i Pule do Grada Vodica.

- Upoznati smo sa slučajem, a ja sam kao liječnica i gradonačelnica u osobnom kontaktu s gospođom Bibom koja mi je ispričala svoje probleme. Nakon što uvidimo njenu medicinsku dokumentaciju pomoći ćemo joj najbolje što možemo, kazala je gradonačelnica Nelka Tomić.

Račun je otvoren u Jadranskoj banci na ime Bibinog supruga:

Milorad Juričev Tabakin / za Bibu
IBAN: 9224110063191009953
Želino 14
22211 Vodice
095 8182721

Hvala svim ljudima dobre volje.

Poslijednja izmjena dana Petak, 07 Rujan 2018 15:23
djelomob1.jpg