Rujan 12, 2018 19063

Pogledajte kako će izgledati buduća gradska plaža Punta - Bristak

Ocjeni sadržaj
(14 glasova)

Grad Vodice naručio je izradu 3d vizualizacije projekta od Plave plaže do Punte-Bristaka. Postojeći projekt u 2D nacrtu je ljudima izvan struke teško razumljiv, a pomoću ove 3d vizualizacije prije samog početka gradnje naši građani lakše će predočiti kako će izgledati buduća plaža od Punte do Bristaka.


Također, izrada ove vizualizacije bit će dio dokumentacije koju Grad sprema kako bi se aplicirao na EU fondove za koje su se već predbilježili.

DJI_0021.jpg

„Naime, prvi na Jadranu imamo takav projekt s višestrukom ulogom – uređenje uz obranu od poplava i podizanja mora, kazao je Marko Lugović, pročelnik Upravnog odjela za komunalno-vodni sustav, zaštitu okoliša i graditeljstvo.

Procijenjena vrijednost ovih radova do konačnog uređenja je 100 milijuna kuna zato su iz Grada naručili izradu modela upravljanja plažama

„Na taj način znat ćemo možemo li se sami upustiti u izgradnju, hoćemo li neke segmente davati u koncesiju. Također kad bude sljedeća Javna rasprava na temu upravljanja javnim plažama, građani će se svi moći lakše upustiti u raspravu“ – saznajemo od Marka Lugovića

DJI_0039.jpg

DJI_0044.jpg

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 12 Rujan 2018 15:18
djelomob1.jpg