Rujan 20, 2018 3201

Nakon radnog ljeta Vodiške mažoretkinje krenule sa pripremama za novu sezonu i upisima novih članica

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Nakon održanog Državnog prvenstva mažoretkinja u mjesecu svibnju u Gradskoj dvorani Čista Velika (Vodice), za članice Udruge Vodiške mažoretkinje nije bilo predaha. U tijeku cijelog ljeta imali su razne nastupe na kulturnim i sportskim manifestacijama u našoj županiji i šire: proslava Dana Grada Gospića, Međunarodna utrka tovara Tisno, Kualske ribarske večeri i Smotra mažoretkinja Kali, Dječji festival plesa i pjesme Jezera, Vodička fešta, budnice kroz mjesto sa Vodičkom glazbom i Memorijalni rukometni turnir Vodice.

Također, članice Udruge su se nakon odlično odrađenog Državnog prvenstva mažoretkinja kvalificirale na Europsko prvenstvo koje se ove godine održavalo u Crikvenici 14. - 17. 06. 2018.g., ali zbog financija i nemogućnosti treniranja velikih grupa u dvorani nismo bili u mogućnosti otići u većem broju, već samo sa tri naše seniorke Marija Skočić, Anđela Kursar i Iris Juričev koje su otplesale ukupno 5 koreografije u kategorijama solo štap, solo 2 štapa, duo štap i duo 2 štapa.

U iznimno jakoj konkurenciji cure su ostvarile odlučne rezultate:
- solo štap Marija Skočić, 20. mjesto
- solo štap Iris Juričev, 23. mjesto
- solo 2 štapa Anđela Kursar, 10. mjesto
- duo štap Marija Skočić i Anđela Kursar, 11. mjesto
- duo 2 štapa Marija Skočić i Anđela Kursar, 6. mjesto
i kući se vratile sa jednim novim iskustvom i priznanjem sa sudjelovanja na Europskom prvenstvu mažoretkinja.
Nakon kratke pauze, u mjesecu rujnu započeli su sa novom trenerskom godinom, pripremama za nove nastupe i natjecanja, te sa upisima novih članica.

„ Pozivamo sve curice i dječake koji vole plesati, družiti se, putovati i zabaviti se, kao i naše stare članice, da nam se pridruže u zajedničkom treniranju, nastupima, putovanjima i zabavi.
Treninzi se održavaju u OŠ Vodice, za mlađe članice u terminima:
- ponedjeljak, srijeda i petak: - minime i početnici 18,00 – 19,00 sati,
- kadeti i juniori 19,00 – 20,30 (21,00) sati,
u kojem periodu se može doći i upisati, dok se treninzi za starije članice održavaju u terminima:
- seniori petak 20,30 – 22,00 i subota 18,00-20,30 (te po dogovoru)
- i grandseniori po dogovoru.
Za sve informacije možete nas kontaktirati preko mob. 098/714425 i 091/5781040, te putem naše stranice.“ – poručili su nam iz Vodiških mažoretkinja

djelomob1.jpg