Listopad 11, 2018 3384

SOLIDARNOST NA DJELU: Još u subotu na vodičkoj tržnici stignete donirati hranu, higijenske potrepštine i novac

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U sklopu 46. sabirne akcije "Solidarnost na djelu" Hrvatskog Crvenog križa, djelatnici vodičkog Crvenog križa zajedno s volonterima organizirali su danas ispred pošte prikupljanje financijskih i materijalnih sredstva koja su namijenjena za najsiromašnije građane.

 

Ravnateljica Crvenog križa Vodice Marijana Biluš rekla nam je kako je akcija uspješno održana te je pozvala sve naše sugrađane i ljude dobre volje da se akcija nastavlja u subotu 13. listopada ovaj put na vodičkoj tržnici gdje će građani će moći donirati: hranu, higijenu te novčana sredstava u zamjenu za bonove Crvenog križa iskazane u apoenima od 1,00 kunu i 5,00 kuna.

solid (1 of 4) (Custom).jpg
Prikupljena materijalna i financijska sredstva će se utrošiti u podmirivanje potreba korisnika Crvenog križa Vodice tokom cijele godine.

Hrvatski Crveni križ prikuplja i dijeli humanitarnu pomoć tijekom cijele godine, a akcija „Solidarnost na djelu“ samo je jedna od akcija kojom se želji podsjetiti sve ljude dobre volje da, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

 solid (2 of 4) (Custom).jpgsolid (3 of 4) (Custom).jpg

djelomob1.jpg