Studeni 28, 2018 3366

Započelo Božićno novogodišnje ukrašavanje javnih površina svjetlećim i drugim dekoracijama

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Za Božićno novogodišnje ukrašavanje javnih površina Grad Vodice ove godine je osigurano 150.000,00 sa pdv-om od kojih sredstava će se nabaviti novi ukrasi, izvršiti popravak postojećih te obaviti kićenje te demontaža ukrasa.

Postavljen je novi adventski vijenac na bunaru pored Sunčanog sata. Svih sedam mjesnih odora dobit će jelke za središta svojih mjesta od čega su dvije nove svjetleće umjetne jelke za Prvić Šepurine i Prvić Luku. Na vodičkom Trgu Vladimira Nazora ponovno je postavljena impozantna prirodna jelka viša od deset metara.

Kako se već tradicionalno zabavni dio božićno-novogodišnjeg programa odvija na vodičkoj Poljani tako je ona već nekoliko godina najukrašeniji dio grada. Ove godine osim jelena, srne i saonica u park će se postaviti 3d svjetleće kugle promjera 120 cm, 2D kugla s prolazom koja će biti portal na ulazu u park te dekorativni pokloni za saonice

Kao što smo već prije objavljivali Savjet mladih Grada Vodica, Grad Vodice i TZ Vodice i ove godine organiziraju "Božić na Poljani".

Očekuje nas tri dana brojnih događanja, gastro ponude, koncerata, igraonica, natjecanja i dobre zabave.

Poznati su koncerti koji će se održati. U petak 21.12. koncert će održati jedna od najpopularnijih hrvatskih pop-grupa "Colonia". Dan poslije svojim najvećim hitovima zabavljat će nas TBF, a u nedjelju 23.12. šibenski band "Amigosi".

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 28 Studeni 2018 18:05
djelomob1.jpg