Studeni 29, 2018 3901

Izabrano novo vodstvo mladeži HDZ-a ŠK županije: Za predsjednika je i u narednom razdoblju izabran Vodičanin Gordan Fržop

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Večeras je u prostorijama Kino dvorane u Skradinu održana Izborna skupština Županijskog odbora mladeži HDZ-a Šibensko kninske županije, a na kojoj su izaslanici izabrali novo vodstvo u narednom dvogodišnjem razdoblju.

Izaslanike i goste su tom prigodom pozdravili Predsjednik GO HDZ-a grada Skradina i gradonačelnik grada Skradina Antonijo Brajković, izaslanik predsjednika Mladeži HDZ-a Ivan Vidiš i Predsjednik ŽO HDZ-a Šibensko kninske županije Nediljko Dujić.

Predsjednik GO HDZ-a grada Skradina Antonijo Brajković, koji je i sam donedavno bio istaknuti član županijske mladeži, pozdravio je sve prisutne te u svom govoru istaknuo organizacijsku važnost Mladeži HDZ-a, koja posjeduje energiju, ideje i potencijal važan za sve dosadašnje i buduće uspjehe. Izaslanik

Predsjednika Mladeži HDZ-a Ivan Vidiš u svom obraćanju okupljenima je prenio pozdrave predsjednika Josipa Bilavera, te je istaknuo važnost naše mladeži u političkom životu kako unutar stranke tako i u društvu uz jasnu vidljivost politike na temelju naših vrijednost.

47149174_2203983363203451_8481243332108877824_o.jpg

Predsjednik ŽO HDZ-a Šibensko kninske županije Nediljko Dujić prenio je pozdrave Glavnog tajnika HDZ-a Gordana Jandrokovica i Predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića te je istaknuo kako je Mladež HDZ-a najjači i najstabilniji politički pomladak u Šibensko kninskoj županiji i u Republici Hrvatskoj, koji će u budućnosti dati novu energiju i snagu HDZ-u. Naglasio je da je ponosan na prošlogodišnje lokalne izbore na kojima je Mladež bila vrlo dobro zastupljena te dodao da će se i u budućnosti zalagati da mladi ljudi preuzimaju što važnije uloge u društvenom i javnom životu.

Dosadašnji predsjednik ŽO Mladeži HDZ-a Šibensko kninske županije Gordan Fržop podnio je izvješće o radu u kojem je istaknuo kako su članovi županijske Mladeži u svim provedenim izbornim ciklusima bili jedan od glavnih motora županijskog HDZ-a.

-Sve kampanje su bile duge i naporne, a dojma sam da su organizacije Mladeži diljem Hrvatske, a samim time i ona u Šibensko-kninskoj bile nosioci kompletne organizacije i aktivnosti koje podrazumijeva ozbiljna kampanja – kazao je Fržop.

Nakon provedenog glasovanja, za predsjednika je i u narednom razdoblju izabran Gordan Fržop, a za članove ŽO su izabrani: Matea Aleksić, Sami Bach, Jakov Bačić, Ante Cigić, Gabrijela Dilber, Tomislav Duvančić, Mirjana Gović, Julija Ježina, Krešo Kljaić, Kristijan Kulušić, Marijana Latin, Marko Lokas, Mate Malenica, Stipe Maleš, Viktorija Marin, Fabijan Palinić, Antonio Parać, Jakov Paškalin, Josip Petković, Katarina Požar, Ante Samac, Ivana Sučić, Ante Škugor, Ante Štrkalj, Stipe Urem i Antonija Vatavuk, za članove NO izabrani su Ante Aleksić, Ana Marija Ćoras i Sara Šimunac.

 

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 29 Studeni 2018 21:57
djelomob1.jpg