Prosinac 05, 2018 2950

Na radionici u organizaciji TZ Vodice: Predstavljena Knjiga standarda za male iznajmljivače i Kartica za iznajmljivače

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U sklopu projekta IQM Destination Vodice, TZ grada Vodica s IQM timom organizirala je radionicu za iznajmljivače koja se održala jučer u hotelu Punta.

Radionica je bila informativnog i edukativnog karaktera. Iznajmljivačima je prezentiran IQM projekt – sustav integralnog upravljanja kvalitetom i uloga iznajmljivača u njemu.

Predstavljena je analiza rezultata početnog istraživanja koje je obuhvatilo devet grupa dionika u turizmu i goste koji su koristili njihove usluge, te poduzete aktivnosti u razdoblju od lipnja ove godine do sada.

iqm (3 of 17).jpg

Cilj ovog projekta je maksimalno iskoristiti potencijal destinacije kroz sve dionike, povećanje kvalitete svakog pojedinačnog dionika a time i destinacije, zatim povećanje prometa izvan glavne sezone te povećanje prihoda. Projekt utječe na međusobno umrežavanje proizvoda i usluga i integraciju dionika.

Uloga iznajmljivača u IQM projektu je jako važna te je na radionici predstavljena Knjiga standarda za male iznajmljivače.

Kako podignuti kvalitetu privatnog smještaja, kako povećati popunjenost privatnog smještaja i na koncu doći do postizanja većih cijena u privatnom smještaju, iznajmljivačima je prezentirala gđa. Anamarija Ciccareli, članica tima IQM Destination Vodice i vlasnica Interligo – savjetovališta za privatne iznajmljivače.

iqm (2 of 17).jpg

Prezentirana je i Kartica za iznajmljivače kojom će oni prilikom uređenja svojih smještajnih kapaciteta ostvarivati pogodnosti kod IQM partnera, te su ujedno pozvani da se jave na Javni poziv za sufinanciranje marketinških aktivnosti koji je otvoren do kraja rujna 2019. godine.Na kraju prezentacije, svim sudionicima radionice su uručeni časopisi Apartman plus i knjiga Administrativno poslovanje za iznajmljivače, te Kartice za iznajmljivače s popisom pogodnosti.

 

Tags
djelomob1.jpg