Prosinac 14, 2018 3991

Najdoktori u Medicinskom centru Vodice

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Medicinski centar Vodice s ponosom čestita svojim članovima stručnog tima koji su i ove godine uvršteni među najbolje hrvatske doktore. To su dr. Ivica Žuvela i doc. dr. sc. Krešimir Bulić koje su pacijenti i ove godine ocijenili s najvišim ocjenama

 

Svake godine portal najdoktor.com objavljuje popis doktora kojima su pacijenti dali odlične ocjene i ostavili pozitivne komentare ne samo za profesionalni rad već i za humani pristup, ljubaznost i dobru organizaciju.

Ove godine čak dva doktora koji rade u Medicinskom centru Vodice osvojila su tu laskavu titulu i to treći put za redom. Riječ je o dr. Ivici Žuveli, spec. ginekologije i doc. dr. sc. Krešimiru Buliću, spec. kirurgije, te subspecijalistu plastične, estetske i rekonstruktivne kirurgije
Docent doktor Bulić je voditelj Odjela za plastičnu kirurgiju KBC-a Zagreb te pročelnik Poliklinike za kirurgiju na Rebru. Kod hvaljenog i renomiranog doktora Bulića u Medicinskom centru Vodice možete se naručiti za preglede i konzultacije te razne zahvate iz područja estetske i plastične kirurgije.

Doktor Žuvela je liječnik specijalist ginekologije i opstetricije te djelatnik zadarskog Doma zdravlja.

Evo samo jednog od komentara koji je na stranici najdoktor.com ostavljen za spomenutog doktora
- Njegov pristup pacijenticama je poseban. Uvijek profesionalan i temeljit. Ništa ne prepušta slučaju. Bez obzira koji si pacijent po redu uzeti će si vremena da ti sve lijepo objasni i odgovori na pitanja. Cijenim jako njegovu stručnost, iskrenost kao i uvažavanje mišljenja pacijenata što je prava rijetkost. Kod njega nisi samo broj već osoba što je za mene od neprocjenjive važnosti. Ne može se to kupiti novcem, niti to možeš odglumiti. Bravo!

Obojica doktora stoje na usluzi u našem gradu, u zdravstvenoj ustanovi Medicinski centar Vodice, a na preglede se možete naručiti na broj telefona 022 643-876 ili putem maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

djelomob1.jpg