Prosinac 15, 2018 5125

Na koncertu „Božić na moru“ dodijeljene nagrade turističkim laureatima 2018. godine

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Turistička zajednica grada Vodica tradicionalno je organizirala koncert Božić na moru koji je i ove godine upotpunio blagdanski ugođaj u Vodicama. U prepunom Kulturnom centru večeras su nastupali Tedi Spalato, klape Bunari, Oršulice i Skradinke uz voditeljsku palicu Marine Jurković i Ive Mikuličina

Ova prava glazbena poslastica za ljubitelje dalmatinske i klapske pisme ujedno je bila i prigoda da se dodjele nagrade turističkim laureatima za 2018. godinu. A laureati su:
Vidosava Milošević
Chefica kuhinje hotela Punta. U svom 41 godišnjem radu gda. Vida pridonijela je kvalitetom i raznovrsnošću gastro ponude svojoj matičnoj kući hotelu Punta. Usavršavala je generacije mladih ljudi koji su tijekom svih ovih godina učili od majstorice gastronomije. Njene kulinarske kreacije bilo da su dio svakodnevnog jelovnika ili posebnog događanja uvijek iznova oduševljavaju. Posebne želje gostiju uvijek nastoji ispuniti, a njena srdačnost, stručnost i kreativnost posebno je cijenjena među kolegama gostima.
Nenad Alfirev
priznanje za poseban doprinos iskoraku u kvaliteti gastronomske ponude grada Vodica. Njegov restoran Tri piruna za 2019. godinu dobiva preporuku Michelinovog vodiča. Posebnost kvalitetnog izbora namirnica, vinske karte, kvalitete usluge prepoznali su brojni gosti grada Vodica koji svojim recenzijama i ocjenama potvrđuju status najbolje ocijenjenog ugostiteljskog objekta području cijele regije.
JK Tijat
posebno priznanje za organizaciju najmasovnije odobalne regate Jabuka koja u postsezonskom razdoblju okuplja gotovo tisuću sudionika. Regata Jabuka atraktivna je posebna manifestacija o kojoj se medu zaljubljenicima u jedrenje priča cijelu godinu. Od prve Jabuke pa svih ovih godina, profesionalnom organizacijom, Regata Jabuka postala je poseban brend i medu jedriličarima van granica Lijepe naše. Regata Jabuka svojim programom obogaćuje ponudu grada Vodica i doprinosi produženju turističke sezone. Nagradu je primio predsjednik kluba Stanko Skočić
Rudolf Čorić
Već dugi niz godina ugošćuje turiste u svom domu, a mnogi od njih se zbog ljubaznosti i domaćinske atmosfere vraćaju iz godine u godinu. Svakom gostu pristupa kao dragom prijatelju i trudi se ispuniti njegove želje. Rudolf i njegova obitelj pravi primjer pružanja kvalitetnih usluga u domaćinstvu.
Jadranka Štefan
vlasnica je male trgovine od 1995. godine. Za kvalitetan turistički proizvod i usluge svaki pojedinačni doprinos dionika u destinaciji je od neizmjerne važnosti. Zato je pravi primjer Jadranka koja svojom ljubaznošću i susretljivošću uvijek stoji na usluzi građanima i gostima grada Vodica.
Darko Bastić
Darko Bastić u turizmu je još od svojih teenagerskih dana. Hotelijerstvo je njegov profesionalan izbor kojeg je započeo još u Vodičanki, a zatim u hotelima Olympia Vodice. Član je Turističkog vijeća i Skupštine od 2006. u kojem, kao predstavnik hotelijerstva aktivno djeluje svojim konstruktivnim i kreativnim prijediozima. Na Darka se uvijek možemo osloniti u svakom trenutku i situaciji . Darko Bastić svojim izuzetnim radom značajno doprinosi poslovanju najuspješnije hotelske kuće u našem gradu – Olympia Vodice dd