Prosinac 16, 2018 3734 Tomislav Ivas

Zahvaljujući pomoći zagrebačkih vatrogasaca: Djeca i roditelji vodičkog Kickboxing kluba sretno došla kući

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Djeca i roditelji vodičkog Kickboxing kluba Hrvatski branitelj dragovoljac, čiji su kombi i minibus jutros vandalskim činom zapalili u Zagrebu sretno su u kasnim popodnevnim satima stigli kući.

Njih su u Vodice prevezli vatrogasci grada Zagreba sa svoja dva kombija

„Kako sam i sam vatrogasac, na pomoći oko prevoza ponudila su nam se braća iz Zagreba. Tako smo u dva kombija krenuli i sretno stigli doma“ – kratko nam je rekao Tomislav Ivas Mede, otac troje djece, članova Kickboxing kluba HBD koja su nastupala na turniru u Zagrebu te se zahvalio vatrogascima vozačima Anđelku Mihoku iz JVP grada Zagreba, Tomislavu Pogledić iz DVD-a Hrašće te zapovjedniku JVP Zagreb Jembrih Siniši na organizaciji prevoza.

Grad Vodice se zahvalio zagrebačkim vozačima na prevozu te im se odužio večerom u restoranu.

Podsjetimo, jutros oko 4 sata na parkiralištu ispred Hostela Arena u potpunosti je izgorio kombi Malonogometnog kluba 'Heroji 2007' iz Vodica, dok je oštećen minibus Gradskog parkinga Vodice. S njima su djeca i roditelji vodičkog Kickboxing kluba Hrvatski branitelj dragovoljac došli na subotnje natjecanje Croatia open u Zagrebu, a u nedjelju ujutro ih je dočekao nemili prizor.

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 16 Prosinac 2018 18:26
djelomob1.jpg