Kolovoz 14, 2012 3300

Uhvačen počinitelj velikog požara u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

kanader1Kanader u akciji
Kako javlja Šibenski "Novi tjednik" (www.sibenskiportal.hr), riječ je o 22-godišnjem mladiću iz Splita koji je navodno sa svojim prijateljem na parkiralištu pored diskoteke Hacienda u nedjelju oko 4,30 sati palio vatru, te uzrokovao jedan od najtežih ovogodišnjih požara u Šibensko-kninskoj županiji.

Vodička policija, uhvatila je piromana odgovornog za veliki požar koji je prošle nedjelje zaprijetio naseljima na Srimi.
Riječ je o 22-godišnjem mladiću iz Splita koji je navodno sa svojim prijateljem na parkiralištu pored diskoteke Hacienda u nedjelju oko 4,30 sati palio vatru, te uzrokovao jedan od najtežih ovogodišnjih požara u Šibensko-kninskoj županiji.
Za drugim mladićem koji je, pretpostavlja se, također iz Splita policija još uvijek traga.
Podsjetimo, vatra se rasplamsala na parkiralištu diskoteke Hacienda, odakle je, nošena jakom burom, zahvatila preko 20 hektara područja.
U jednom trenutku buktinja se opasno približila naselju Srima, no zahvaljujući pravovremenoj reakciji vatrogasaca na terenu, ali i mještana i turista koji su također gasili požar, objekti su na vrijeme obranjeni.
Na sreću, u požaru nije nitko stradao.

vijest prenesena sa portala Šibenskog Novog Tjednika

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg