Veljača 18, 2019 2758

54. hrvatski i 14. međunarodni simpozij agronoma održava se u Hotelu Olympia u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Simpozij 54. hrvatski i 14. međunarodni simpozij agronoma održava se u Vodicama u hotelu Olympia od 17. - 22. veljače 2019. godine.

Osnovni cilj Simpozija je upoznati agronome i širu javnost s rezultatima najnovijih znanstvenih istraživanja naših i inozemnih stručnjaka, te na taj način omogućiti bolji prijenos znanstvenih postignuća u poljoprivrednu proizvodnju. Želja nam je uspostaviti bolju suradnju znanstvenika sa sveučilišta, znanstvenih ustanova te stručnjaka iz poljoprivrede, industrije, trgovine i ostalih srodnih djelatnosti, odnosno proizvođača iz Hrvatske, Europe i Svijeta na zajedničkom interesnom području iz znanosti i poljoprivredne prakse.

Glavni organizator simpozija je Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet a glavni pokrovitelji su Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske i Ministarstvo zaštite okoliša i energetike Republike Hrvatske.

Ovo je još jedan u nizu velikih događanja koji se održavaju u hotelima Olympia. Odlični rezultati svakako su ishod kontinuiranih ulaganja u podizanje kvalitete u kongresnom segmentu koji zajedno sa stručnim osobljem postavlja visoke standarde u regiji i šire, bilo da su u pitanju veliki kongresi koji okupljaju tisuće sudionika ili pak manji sastanci.

20190218_101519.jpg

djelomob1.jpg