Veljača 28, 2019 4771

Priopćenje za javnost hotela Punta: Sječa borove šume na poluotoku Punta u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Povodom sječe borovih stabala na poluotoku Punta, neposredno uz restoran hotela Punta, uprava hotela odnosno tvrtka Hoteli Vodice d.d. oglasili su se priopćenjem za javnost kojeg u cijelosti donosimo ispod

 

Slijedom posljednjih događaja, a to je sječa stabala na poluotoku Punta, za koji se neopravdano i nepravedno proziva Hotel Punta, odnosno tvrtka Hoteli Vodice d.d., u čijem je hotel vlasništvu; dužni smo izvještiti javnost grada Vodica kako su te prozivke netočne.

Naime, zemljište na kojem se nalaze posječena šuma je u vlasništvu Vilá Arausane i Antonine (nekadašnje depadanse Hotela Punta) te su tako njihov novi vlasnik i uprava odgovorni za taj događaj. Iako je zemljište u neposrednoj blizini restorana Hotela Punta, mi nemamo odgovornost za taj događaj.
Molimo da se svi zainteresirani za ovaj događaj ubuduće obrate odgovornim osobama navedenog objekta.

Stav sadašnje Uprave kao i zaposlenika Hotela Punta je da poluotok koji ima naziv Borik, upravo po borovoj šumi, mora ostati što više izvoran te se ne planira sječa stabala ukoliko za to nema prijeke potrebe (kao npr. nakon posljednje olujne bure kada je došlo do pada stabla zbog nevremena).

Hoteli Vodice d.d., Hotel Punta

Tags
djelomob1.jpg