Ožujak 19, 2019 2240

Želite besplatnu promociju među gostima iz cijelog svijeta? My Luxoria poziva turističke subjekte da besplatno promoviraju svoje usluge

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Šibenska agencija My Luxoria na svojoj je web stranici www.myluxoria.com pokrenula dnevnik turističkih zbivanja i usluga www.myluxoria.com/en/journal iz područja Dalmacije. Cilj ovog projekta je upoznati sve potencijalne goste i one koji dolaze u Hrvatsku što mogu posjetiti, gdje pojesti, na koji izlet otići i što doživjeti tijekom svog boravka u Dalmaciji. Novi postovi objavljuju se svaki dan na dva strana jezika, a blog ima plaćenu promociju u cijeloj Europi putem društvenim mreža.

U tu svrhu agencija My Luxoria poziva sve ponuđače posebnih doživljaja, gastronomske ponude, organizatore izleta, iznajmljivače brodova/ automobila, taxi /transfera da se jave agenciji kako bi dogovorili besplatnu promociju svojih usluga na ovom blogu.

Agencija My Luxoria u svojoj ponudi ima više od 100 vila s bazenima koje su smještene na području Dalmacije (od Zadra do Dubrovnika). Stručni tim agencije prema svakom gostu ima individualan pristup te im je u cilju da svaki gost doživi Dalmaciju u izvornom duhu i da se taj isti gost sretan i zadovoljan vrati.

Budite dio naše priče – Turizam pun doživljaja iz Dalmacije - poručuju iz MyLuxorie

Kontakt:
Ankica Ćaleta
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
098 695 794
www.myluxoria.com

O My Luxoriji
Agencija My Luxoria svojim klijentima nudi smještaj visoke kategorije u kućama za odmor s privatnim bazenom na području cijele Dalmacije. Osnovana je krajem 2016. godine, a u svojoj ponudi ima više od 100 kuća za odmor. Agencija posreduje u najmu kuća za odmor te gostima pruža informacije 24 sata na dan od trenutka rezervacije do dolaska u destinaciju kada ga prepušta iznajmljivaču. Orijentirani smo na tržište cijele Europe s naglaskom na zemlje njemačkog govornog područja

djelomob1.jpg